Προσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (ήπαρ-σπλήνα-εγκέφαλο) από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με στέμφυλα
Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (liver-spleen-brain) after administration of feed with grape pomace
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Κυπριωτάκης, Αντώνης Κ. | el |
dc.date.accessioned | 2017-04-26T09:10:10Z | |
dc.date.available | 2017-04-26T09:10:10Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | 15848 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46312 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.subject.other | Ζώα -- Τροφή -- Σύνθεση | el |
dc.title | Προσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (ήπαρ-σπλήνα-εγκέφαλο) από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με στέμφυλα | el |
dc.title | Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (liver-spleen-brain) after administration of feed with grape pomace | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |