Show simple item record

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΑλεξάνδρου, Κλείτοςel
dc.date.accessioned2017-04-26T09:10:09Z
dc.date.available2017-04-26T09:10:09Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other15768
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46306
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια,Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΜη συμβατικά συστατικά ιχθυοτροφών - ξηρά αποστάγματαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International