Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΑσημάκη, Αδαμαντίαel
dc.creatorΝεοφύτου, Μαρίναel
dc.date.accessioned2017-04-26T09:10:07Z
dc.date.available2017-04-26T09:10:07Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other15754
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46294
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣαλιγκάριαel
dc.titleΚατανάλωση και αφομοίωση τροφής του Cornu aspersum aspersum και Cornu aspersum maximum ανάλογα με την ηλικία και το διαιτητικό επίπεδο ασβεστίουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International