Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας πολυφαινολικών εκχυλισμάτων από βόστρυχους αμπέλου σε ενδοθηλιακά κύτταρα
Study on antioxidant activity of polyphenolic extracts from grape stems in endothelial cells
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/46076/14126.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σπανίδης, ΥπάτιοςΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2015Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.