Εμφάνιση απλής εγγραφής

Isolation - processing of polyphenolic substances from olive mill waste - waters (OMWW) and assessment of their antioxidant activity

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.creatorΓερασόπουλος, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:51Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:51Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other11050
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45313
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5618
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.titleΑπομόνωση - επεξεργασία πολυφαινολών από υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου και έλεγχος της αντιοξειδωτικής τους δράσηςel
dc.titleIsolation - processing of polyphenolic substances from olive mill waste - waters (OMWW) and assessment of their antioxidant activityen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International