Έλεγχος της μικροβιολογικής ποιότητας των κιμάδων του εμπορίου (νωπός, κατεψυγμένος, εγχώριος, εισαγωγής) με έμφαση στην αναζήτηση E-coli O157 και Yersinia spp
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/45094/10408.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μεϊχανετσίδης, ΠαναγιώτηςΌνομα Επιβλέποντος
Δανιηλίδης, Βασίλειος
Ημερομηνία
2012Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.