Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜακρυγιάννης, Αλέξανδρος Ι.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:06Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:06Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10344
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45079
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΠΟΙΟΤΗΤΑel
dc.titleΕπιβίωση παθογόνων μικροοργανισμών κατά την ωρίμανση-αποθήκευση αλατισμένου γαύρου (Engraulis encrasicholus)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International