Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Η επίδραση αυξανομένων διαιτητικών επιπέδων πρωτεΐνης στη χημική σύσταση της σάρκας του εδώδιμου σαλιγκαριού Helix aspersa
View/
Open
10137.pdf (519.8Kb)
Author
Χαραλαμπάκη, Μαρία
Supervisor name
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Date
2011
Language
el
Keyword
ΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑ
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.
URI
http://hdl.handle.net/11615/45032
Collections
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες (ΤΓΙΥΠ)
[633]
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
[10038]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά