dc.contributor.advisor | Νεοφύτου, Χρήστος Ν. | el |
dc.creator | Πισιήλη, Μαρίνα Κ. | el |
dc.date.accessioned | 2016-09-30T10:03:57Z | |
dc.date.available | 2016-09-30T10:03:57Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.other | 10136 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/45031 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ | el |
dc.subject.other | ΤΡΟΦΗ -- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ -- ΚΥΠΡΟΣ | el |
dc.title | Υπάρχουσα κατάσταση και προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου της σαλιγκαροτροφίας στην Κύπρο | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |