Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΤσακάλωφ, Ανδρέαςel
dc.creatorΕυαγγέλου, Μάριοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:30Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:30Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9648
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44892
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4242
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑ -- ΘΕΣΣΑΛΙΑel
dc.subject.otherΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑel
dc.titleΠεριεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες παραγόμενων οίνων της Θεσσαλίαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International