Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού μοσχαρίσιου κρέατος σε μίγματα κρέατος
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/44682/13591.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μωϋσίδου, Ελισάβετ-ΛίζαΌνομα Επιβλέποντος
Μαμούρης, Ζήσης
Ημερομηνία
2014Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.