Afficher la notice abrégée

Assessment of glutathione, total antioxidant capacity and protein carbonyls in endothelial cells treated with polyphenolic extract from grape pomace

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣτατήρη, Αργυρώel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:02:22Z
dc.date.available2016-09-30T10:02:22Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13157
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44569
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΣΤΑΦΥΛΙΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.titleΠροσδιορισμός γλουταθειόνης, ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και πρωτεϊνικών καρβονυλίων σε ενδοθηλιακά κύτταρα έπειτα από τη χορήγηση πολυφαινολικού εκχυλίσματος στεφύλωνel
dc.titleAssessment of glutathione, total antioxidant capacity and protein carbonyls in endothelial cells treated with polyphenolic extract from grape pomaceen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International