Zur Kurzanzeige

Assessment of glutathione, total antioxidant capacity and protein carbonyls in endothelial cells treated with polyphenolic extract from grape pomace

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣτατήρη, Αργυρώel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:02:22Z
dc.date.available2016-09-30T10:02:22Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13157
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44569
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΣΤΑΦΥΛΙΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.titleΠροσδιορισμός γλουταθειόνης, ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και πρωτεϊνικών καρβονυλίων σε ενδοθηλιακά κύτταρα έπειτα από τη χορήγηση πολυφαινολικού εκχυλίσματος στεφύλωνel
dc.titleAssessment of glutathione, total antioxidant capacity and protein carbonyls in endothelial cells treated with polyphenolic extract from grape pomaceen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International