Η επίδραση των αυξημένων διαιτητικών επιπέδων της ελαιοκράμβης στην ευζωϊα, στην ποιότητα σάρκας, στην επιβίωση και στην αύξηση του κοινού κυπρίνου (Cyprinus carpio L.)

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καραμαλίγκας, Ιωάννης Χ.Όνομα Επιβλέποντος
Πανταζής, Παναγιώτης
Ημερομηνία
2010Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.