Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΘεοχάρη, Μαρία Θ.el
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:35Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:35Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8813
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44314
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6373
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΑΛΜΟΝΕΛΛΩΣΗel
dc.subject.otherΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΟΛΥΝΣΗel
dc.subject.otherΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΑΘΟΓΟΝΟΙel
dc.subject.otherΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑel
dc.titleΜικροβιακοί δείκτες υγιεινής και παρουσία Salmonella spp. σε νωπά σαλιγκάριαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International