Show simple item record

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΘεοχάρη, Μαρία Θ.el
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:35Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:35Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8813
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44314
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6373
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΑΛΜΟΝΕΛΛΩΣΗel
dc.subject.otherΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΟΛΥΝΣΗel
dc.subject.otherΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΑΘΟΓΟΝΟΙel
dc.subject.otherΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑel
dc.titleΜικροβιακοί δείκτες υγιεινής και παρουσία Salmonella spp. σε νωπά σαλιγκάριαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International