Εμφάνιση απλής εγγραφής

Application of HACCP in fish canning procedures

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΚαρανάσιος, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:22Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:22Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8588
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44240
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6600
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ , ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ -- ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣel
dc.titleΕφαρμογή συστημάτων HACCP στην κονσερβοποίηση των ιχθύωνel
dc.titleApplication of HACCP in fish canning proceduresen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International