Εφαρμογή συστημάτων HACCP στην κονσερβοποίηση των ιχθύων
Application of HACCP in fish canning procedures
dc.contributor.advisor | Γκόβαρης, Αλέξανδρος | el |
dc.creator | Καρανάσιος, Χρήστος | el |
dc.date.accessioned | 2016-09-08T09:09:22Z | |
dc.date.available | 2016-09-08T09:09:22Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.other | 8588 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/44240 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6600 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΨΑΡΙΑ -- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ | el |
dc.subject.other | ΨΑΡΙΑ , ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ -- ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ | el |
dc.title | Εφαρμογή συστημάτων HACCP στην κονσερβοποίηση των ιχθύων | el |
dc.title | Application of HACCP in fish canning procedures | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής. | el |
heal.academicPublisher | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |