Εφαρμογή συστημάτων HACCP στην κονσερβοποίηση των ιχθύων
Application of HACCP in fish canning procedures
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/44240/8588.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καρανάσιος, ΧρήστοςΌνομα Επιβλέποντος
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Ημερομηνία
2010Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.