Αύξηση, ανάπτυξη και παραγωγικότητα του γλυκού και ινώδους σόργου κάτω από διαφορετικά επίπεδα άρδευσης και Ν-ούχου λίπανσης στη Δυτική Θεσσαλίας
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/44227/8444.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Παπαντώνης, ΣταμάτηςΌνομα Επιβλέποντος
Δαναλάτος, Νικόλαος Γ.
Ημερομηνία
2009Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.