Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΜπότσογλου, Ευρώπη Ν.el
dc.date.accessioned2016-08-10T11:47:41Z
dc.date.available2016-08-10T11:47:41Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11555
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43623
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.1239
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗel
dc.subject.otherΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ -- ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣel
dc.titleΔιερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International