Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/43623/11555.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μπότσογλου, Ευρώπη Ν.Όνομα Επιβλέποντος
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Ημερομηνία
2013Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.
Collections
- Διδακτορικές Διατριβές (ΤΚ) [64]
- Διδακτορικές Διατριβές ΠΘ [1572]