Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΚαλογιαννάκη, Καλλιόπη Ι.el
dc.date.accessioned2016-08-10T11:47:12Z
dc.date.available2016-08-10T11:47:12Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other11210
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43499
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦΡΟΥΤΑ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΜΗΛΑ -- ΠΟΙΟΤΗΤΑel
dc.subject.otherΑΧΛΑΔΙΑ -- ΠΟΙΟΤΗΤΑel
dc.titleΜετασυλλεκτική μεταχείριση των καρπών των ελληνικών ποικιλιών μηλιάς φιρίκι και αχλαδιάς κρυστάλι για αύξηση της προστιθέμενης αξίας αυτώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International