Εμφάνιση απλής εγγραφής

Study of antioxidant activity of polyphenolic extract from olive oil waste waters after encapsulation into protein, maltodextrin and gelatin

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΦουστέρη, Αννα-Ζηνοβίαel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:57:31Z
dc.date.available2016-07-06T10:57:31Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other12498
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43036
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.titleΜελέτη αντιοξειδωτικής δράσης πολυφαινολικού εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου μετά από ενθυλάκωσή του σε πρωτεϊνη τυρογάλακτος, μαλτοδεξτρίνη και ζελατίνηel
dc.titleStudy of antioxidant activity of polyphenolic extract from olive oil waste waters after encapsulation into protein, maltodextrin and gelatinen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International