Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΠατητή, Άννα-Παρασκευή Δ.el
dc.date.accessioned2015-01-05T21:42:50Z
dc.date.available2015-01-05T21:42:50Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other10156
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/412en
dc.descriptionΠαρατηρήσεις έκδοσης: παρουσιάζεται μερική απώλεια περιεχομένου λόγου βιβλιοδεσίας.el
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας προπτυχιακής διατριβής ήταν εξέταση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του βαμβακιού και το ενδεχόμενο επηροής τους από την ηλικία του σπόρου, την παροχή της άρδευσης και την απόσταση σποράς. Μετά από μια ιστορική αναδρομή για το βαμβάκι, και κάποιας προσέγγιση των μορφολογικών χαρακτηριστικών του φυτού του βαμβακιού και των εξωτερικών παραγόντων που το επηρεάζουν (βιοτικοί και αβιοτικοί οργανισμοί), έγινε εκτενής έρευνα για τον κλάδο της Σποροπαραγωγής και τη σημασία της στον παγκόσμιο και τον εγχώριο χάρτη. Ακολουθούν τα εργαστηριακά πειράματα που έλαβαν χώρα για τη διερεύνηση του θέματος. Τέλος, τα αποτελέσματα αυτά εξετάστηκαν και αναλύθηκαν από στατιστικής πλευράς ώστε να προκόψει το τελικό συμπέρασμα.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒΑΜΒΑΚΙ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥel
dc.subject.otherΒΑΜΒΑΚΙ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.subject.otherΒΑΜΒΑΚΙ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΑνάλυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του σπόρου βαμβακιού σε σχέση με την ηλικία και τις καλλιεργητικές μεταχειρίσεις σποράς και άρδευσηςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International