Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorArvanitoyannis, I. S.en
dc.creatorTserkezou, P.en
dc.date.accessioned2015-11-23T10:23:05Z
dc.date.available2015-11-23T10:23:05Z
dc.date.issued2009
dc.identifier10.1002/9781444320923.ch2
dc.identifier.isbn9781405153669
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/25924
dc.sourceHACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Originen
dc.source.urihttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84889295728&partnerID=40&md5=7310203fb482537104bcd7da3cdeaade
dc.subjectCanadian legislation for food of animal originen
dc.subjectDirectives (titles, main points and comments) - controls and food hygiene rulesen
dc.subjectDirectives with regard to specific provisions - poultryen
dc.subjectEU legislation for food of animal originen
dc.subjectEU, US and Canadian Legislation relating to safety in foods of animal originen
dc.subjectFish and fishery products legislationen
dc.subjectSpecific provisions - bovine and porcine animalen
dc.subjectUS legislation - relating to meat, poultry and their productsen
dc.subjectUS legislation for food of animal originen
dc.titleA Summary of EU, US and Canadian Legislation Relating to Safety in Foods of Animal Originen
dc.typebookChapteren


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής