Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Introduction to Food Safety Management
Συγγραφέας
Arvanitoyannis, I. S.
;
Sakkomitrou, M.
Ημερομηνία
2012
DOI
10.1002/9781444355321.ch30
Λέξη-κλειδί
BRC and IFS
FMS certification
Food recall
Food safety
Foodborne illness
GMP/GHP
HACCP
ISO 22000:2005
Management
Veterinary
Εμφάνιση Μεταδεδομένων
URI
http://hdl.handle.net/11615/25905
Collections
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
[19705]
Αναζήτηση στο DSpace
Αυτή η συλλογή
Πλοήγηση
Όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Ο λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή (MyDSpace)
Πληροφορίες-Επικοινωνία
Απόθεση
Σχετικά με
Βοήθεια
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επιλογή Γλώσσας
Όλο το DSpace
English
Ελληνικά