Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorArvanitoyannis, I. S.en
dc.creatorSakkomitrou, M.en
dc.date.accessioned2015-11-23T10:23:03Z
dc.date.available2015-11-23T10:23:03Z
dc.date.issued2012
dc.identifier10.1002/9781118324097.ch6
dc.identifier.isbn9780813811420
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/25904
dc.sourceTropical and Subtropical Fruits: Postharvest Physiology, Processing and Packagingen
dc.source.urihttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84888701217&partnerID=40&md5=8c5c59f8deff09b732b8974666906791
dc.subjectCCPen
dc.subjectDecision treeen
dc.subjectFlow diagramen
dc.subjectFood safetyen
dc.subjectHACCPen
dc.subjectISO 22000:2005en
dc.subjectPrerequisiteen
dc.subjectQuality managementen
dc.subjectTropical fruit processingen
dc.titleQuality Management, ISO 22000:2005 and HACCP in Fruit Processing and Packagingen
dc.typebookChapteren


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής