Recherche
Voici les éléments 1-2 de 2
Επίδραση εκχυλισμάτων και κλασμάτων πολυφαινολών που απομονώθηκαν από ελληνικά ψυχανθή στην δραστικότητα της οξειδάσης της ξανθίνης
(2009)
Ον καρποί των ψυχανθών, τα όσπρια, καταναλώνονται ως τρόφιμα και αποτελούν
σημαντικό τμήμα της ελληνικής και Μεσογειακής διατροφής. Τα όσπρια εκτός του ότι έχουν
υψηλή διατροφική αξία ως πηγή πρωτεϊνών, περιέχουν και αρκετές ...
Μελέτη της επίδρασης εκχυλισμάτων ψυχανθών στη δραστικότητα της καταλάσης με το υπεροξείδιο του υδρογόνου ως υπόστρωμα
(2009)
Οι καρποί των ψυχανθών, τα όσπρια, καταναλώνονται ευρέως και αποτελούν
βασικό τμήμα της Μεσογειακής διατροφής. Τα όσπρια είναι εξαιρετική πηγή
πρωτεϊνών, αμύλου και ιχνοστοιχείων ενώ περιέχουν σημαντικές ποσότητες
φυτοχημικών ...