Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιοςel
dc.creatorΓεωργακοπούλου, Κατερίναel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:46Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:46Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.other4921
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/1024en
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦΑΣΟΛΙΑ -- ΓΕΝΕΤΙΚΗ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΟι φυσικοχημικές ιδιότητες του ξηρού φασολιού (Phaseolus vulgaris L.)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International