Show simple item record

dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιοςel
dc.creatorΓεωργακοπούλου, Κατερίναel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:46Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:46Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.other4921
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/1024en
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦΑΣΟΛΙΑ -- ΓΕΝΕΤΙΚΗ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΟι φυσικοχημικές ιδιότητες του ξηρού φασολιού (Phaseolus vulgaris L.)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International