Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιοςel
dc.creatorΓεωργακοπούλου, Κατερίναel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:46Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:46Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.other4921
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/1024en
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦΑΣΟΛΙΑ -- ΓΕΝΕΤΙΚΗ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΟι φυσικοχημικές ιδιότητες του ξηρού φασολιού (Phaseolus vulgaris L.)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International