Browsing by Author "Σολωμάκος, Νικόλαος Μ."
Now showing items 1-16 of 16
-
Vibrioparahaemolyticus και η σημασία του στην ασφάλεια των αλιευμάτων
Κρητικός, Παναγιώτης (2019) -
Βιβλιογραφική ανασκόπηση για τα ανθεκτικά σε αντιβιοτικά βακτήρια στο υδάτινο περιβάλλον και στα οστρακοειδή
Κυριάζου, Πηνελόπη Ι. (2022) -
Επίδραση υγρού καπνού στη συμπεριφορά των yersinia enterocolitica και aeromonas hydrophila
Γουίβερτ, Παναγιώτα-Ασημίνα Χρ. (2021) -
Επισήμανση των τροφίμων: μη ασφαλή τρόφιμα και ανταπόκριση των καταναλωτών
Κόντου, Χριστίνα N. (2022) -
Η Yersinia enterocolitica και η σημασία της στην ασφάλεια του χοιρινού κρέατος
Καρανάσιου, Ευαγγελία (2019) -
Μελέτη της αντιμικροβιακής δράσης αιθέριων ελαίων βοτάνων και της νισίνης σε βόειο κρέας
Σολωμάκος, Νικόλαος Μ. (2007) -
Μελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριου “γαλοτύρι”
Σέχου, Ιωαννίνα (2021) -
Μελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριού "Ανεβατό"
Μπαμπατζιάνη, Κυριακή Δ. (2021) -
Μετα-ανάλυση μελετών ανίχνευσης Listeria monocytogenes σε αλιευτικά προϊόντα
Βλαστού, Μαριάννα Κ. (2022) -
Μικροβιολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του βοείου κρέατος ξηρής ωρίμανσης
Κλαυδιανός, Ευστάθιος Σπυρίδων (2021)