Afficher la notice abrégée

The effect of sage on the quality of fried potatoes

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΓλίτζιου, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2021-03-17T11:14:49Z
dc.date.available2021-03-17T11:14:49Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other22478
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55099
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠατάτεςel
dc.subject.otherΦασκόμηλοel
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.titleΗ επίδραση του φασκόμηλου στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της τηγανητής πατάταςel
dc.titleThe effect of sage on the quality of fried potatoesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International