Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Εκπόνηση μελέτης συστήματος διαχείρισης ασφάλειας μαγειρευμένων τροφίμων (H.A.C.C.P. - Hazard analysis control critical points) κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005 στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου"
View/
Open
10453.pdf (2.947Mb)
Author
Γιώγλου, Αθανάσιος
Supervisor name
Δανιηλίδης, Βασίλειος
Date
2012
Language
el
Keyword
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ -- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΤΡΟΦΗ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.
URI
http://hdl.handle.net/11615/45109
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4379
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΙ)
[2819]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10342]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά