dc.contributor.advisor | Δανιηλίδης, Βασίλειος | el |
dc.creator | Γιώγλου, Αθανάσιος | el |
dc.date.accessioned | 2016-09-30T10:04:12Z | |
dc.date.available | 2016-09-30T10:04:12Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.other | 10453 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/45109 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4379 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ -- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | el |
dc.subject.other | ΤΡΟΦΗ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | el |
dc.subject.other | ΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ | el |
dc.title | Εκπόνηση μελέτης συστήματος διαχείρισης ασφάλειας μαγειρευμένων τροφίμων (H.A.C.C.P. - Hazard analysis control critical points) κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005 στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου" | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |