dc.contributor.advisor | Παπαϊωάννου, Χρυσούλα | el |
dc.creator | ΤΑΦΑΚΗ ΒΕΡΕΝΙΚΗ | en |
dc.date.accessioned | 2023-10-23T06:20:03Z | |
dc.date.available | 2023-10-23T06:20:03Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 28112 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/82732 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.39088 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα | el |
dc.subject.other | Αρωματικά φυτά | el |
dc.subject.other | Βιοενεργά φυτά | el |
dc.subject.other | Functional foods | en |
dc.subject.other | Bioactive plants | en |
dc.subject.other | Dairy products | en |
dc.title | Εμπλουτισμός και ενίσχυση των γαλακτοκομικών προϊόντων με αρωματικά φυτά. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Πετρωτός, Κωνσταντίνος | el |
dc.contributor.committeeMember | Βύρλας, Παναγιώτης | el |