Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠαπαϊωάννου, Χρυσούλαel
dc.creatorΤΑΦΑΚΗ ΒΕΡΕΝΙΚΗen
dc.date.accessioned2023-10-23T06:20:03Z
dc.date.available2023-10-23T06:20:03Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other28112
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82732
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.39088
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόνταel
dc.subject.otherΑρωματικά φυτάel
dc.subject.otherΒιοενεργά φυτάel
dc.subject.otherFunctional foodsen
dc.subject.otherBioactive plantsen
dc.subject.otherDairy productsen
dc.titleΕμπλουτισμός και ενίσχυση των γαλακτοκομικών προϊόντων με αρωματικά φυτά. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικέςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠετρωτός, Κωνσταντίνοςel
dc.contributor.committeeMemberΒύρλας, Παναγιώτηςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International