Επίδραση πυριτικών σκευασμάτων στην ποιότητα και αντοχή στο σχίσιμο των καρπών κερασιάς
Effect of silicon compounds on cherry fruit quality and cracking susceptibility
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα μέλους επιτροπής
Πετούμενου, Δέσποινα
Τσιρόπουλος, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Μαλέτσικα, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2023Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.
Collections
- Τεκμήρια υπό επεξεργασία [1084]