Mostrar el registro sencillo del ítem
Σύγχρονες εφαρμογές της μαστίχας Χίου στα τρόφιμα
Chios mastic gum current food applications
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.contributor.author | Γουλιαρμή, Ελένη Ν. | el |
dc.creator | Γουλιαρμή, Ελένη Ν. | el |
dc.date.accessioned | 2023-07-13T10:23:41Z | |
dc.date.available | 2023-07-13T10:23:41Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 27618 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/82233 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38589 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject | Τρόφιμα -- Σύνθεση | el |
dc.subject | Μαστίχα -- Ελλάδα -- Χίος | el |
dc.title | Σύγχρονες εφαρμογές της μαστίχας Χίου στα τρόφιμα | el |
dc.title | Chios mastic gum current food applications | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Λεωνίδας, Δημήτριος | el |
dc.contributor.committeeMember | Ψαρρά, Άννα-Μαρία | el |