Σύγχρονες εφαρμογές της μαστίχας Χίου στα τρόφιμα
Chios mastic gum current food applications
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/82233/27618.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα μέλους επιτροπής
Λεωνίδας, Δημήτριος
Ψαρρά, Άννα-Μαρία
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2023Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.