Zur Kurzanzeige

Evaluation of redox status in tissues of salmon after the administration of food enriched with olive oil mill wastewater bioactive compounds

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΣκοπελίτη, Αναστασία Α.el
dc.creatorΣκοπελίτη, Αναστασία Α.el
dc.date.accessioned2023-07-07T10:28:15Z
dc.date.available2023-07-07T10:28:15Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27458
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82068
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΟξειδωτικό στρες -- Παθοφυσιολογίαel
dc.subjectΕλεύθερες ρίζες (Χημεία) -- Παθοφυσιολογίαel
dc.subjectΥγρά απόβλητα ελαιοτριβείου -- Επεξεργασίαel
dc.subjectΑντιοξειδωτικάel
dc.subjectΑίμα -- Ανάλυση -- Εργαστηριακά εγχειρίδιαel
dc.titleΕκτίμηση δεικτών οξειδοαναγωγικής κατάστασης σε ιστούς σολομών που τους έχει χορηγηθεί εμπλουτισμένη ζωοτροφή με υποπροϊόντα ελαιοτριβείουel
dc.titleEvaluation of redox status in tissues of salmon after the administration of food enriched with olive oil mill wastewater bioactive compoundsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδηςel
dc.contributor.committeeMemberΤαϊτζόγλου, Ιωάννηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International