Εμφάνιση απλής εγγραφής

Study of the biological activity of extracts derived from indigenous wine varieties using in vitro and in vivo molecular techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΤέκος, Φώτιος Γ.el
dc.creatorΤέκος, Φώτιος Γ.el
dc.date.accessioned2023-06-13T08:50:55Z
dc.date.available2023-06-13T08:50:55Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27220
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81844
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38200
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΟίνος και οινοποιία -- Χημείαel
dc.subjectΟίνος -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subjectΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.titleΜελέτη της βιολογικής δράσης εκχυλισμάτων γηγενών ποικιλιών οίνου, σε in vitro και in vivo συστήματα με τη χρήση μοριακών τεχνικώνel
dc.titleStudy of the biological activity of extracts derived from indigenous wine varieties using in vitro and in vivo molecular techniquesen
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδηςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαβάσης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓιακουντής, Αντώνιοςel
dc.contributor.committeeMemberΠουλάς, Κωνσταντίνοςel
dc.contributor.committeeMemberΤαϊτζόγλου, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΧαρουτουνιάν, Σέρκοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International