Μελέτη της βιολογικής δράσης εκχυλισμάτων γηγενών ποικιλιών οίνου, σε in vitro και in vivo συστήματα με τη χρήση μοριακών τεχνικών
Study of the biological activity of extracts derived from indigenous wine varieties using in vitro and in vivo molecular techniques
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος | el |
dc.contributor.author | Τέκος, Φώτιος Γ. | el |
dc.creator | Τέκος, Φώτιος Γ. | el |
dc.date.accessioned | 2023-06-13T08:50:55Z | |
dc.date.available | 2023-06-13T08:50:55Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 27220 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/81844 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38200 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Οίνος και οινοποιία -- Χημεία | el |
dc.subject | Οίνος -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.title | Μελέτη της βιολογικής δράσης εκχυλισμάτων γηγενών ποικιλιών οίνου, σε in vitro και in vivo συστήματα με τη χρήση μοριακών τεχνικών | el |
dc.title | Study of the biological activity of extracts derived from indigenous wine varieties using in vitro and in vivo molecular techniques | en |
dc.type | doctoralThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαβάσης, Ιωάννης | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιακουντής, Αντώνιος | el |
dc.contributor.committeeMember | Πουλάς, Κωνσταντίνος | el |
dc.contributor.committeeMember | Ταϊτζόγλου, Ιωάννης | el |
dc.contributor.committeeMember | Χαρουτουνιάν, Σέρκος | el |