Zur Kurzanzeige

Feasibility study for the development of a dietary supplement based on Greek oregano oil by the Greek company OLONEA®

dc.contributor.advisorΨαρρά, Άννα-Μαρίαel
dc.contributor.authorΜανώλη, Γεωργία-Ιωάννα Π.el
dc.creatorΜανώλη, Γεωργία-Ιωάννα Π.el
dc.date.accessioned2023-03-24T07:34:48Z
dc.date.available2023-03-24T07:34:48Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27081
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81723
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38079
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣυμπληρώματα διατροφήςel
dc.subject.otherΡίγανη -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΝέα προϊόντα -- Μάρκετινγκel
dc.titleΜελέτη σκοπιμότητας για την ανάπτυξη συμπληρώματος διατροφής βασισμένο στο έλαιο ελληνικής ρίγανης από την ελληνική εταιρία OLONEA®el
dc.titleFeasibility study for the development of a dietary supplement based on Greek oregano oil by the Greek company OLONEA®en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσίκου, Δανιέλαel
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International