dc.contributor.advisor | Φλετούρης, Δημήτριος | el |
dc.contributor.author | Θεοχάρη, Ευαγγελία Ν. | el |
dc.creator | Θεοχάρη, Ευαγγελία Ν. | el |
dc.date.accessioned | 2023-03-23T08:03:46Z | |
dc.date.available | 2023-03-23T08:03:46Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 27074 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/81716 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38072 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ναταμυκίνη | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Πρόσθετα | el |
dc.subject.other | Αντιμικροβιακοί παράγοντες | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Dairy microbiology | en |
dc.title | Προσδιορισμός της ναταμυκίνης σε ζυμωμένα γάλατα με διαφορική φασματοφωτομετρία | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Παπαγιάννη, Μαρία | el |
dc.contributor.committeeMember | Πεξαρά, Ανδρεάνα | el |