Mostrar el registro sencillo del ítem

Response of lettuce germplasm to salinity stress induced by NaCl and CaCl2

dc.contributor.advisorΠαυλή, Ουρανίαel
dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel
dc.contributor.authorΔαβόρας, Χρήστος Π.el
dc.creatorΔαβόρας, Χρήστος Π.el
dc.date.accessioned2023-03-14T10:11:11Z
dc.date.available2023-03-14T10:11:11Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26930
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81576
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜαρούλι -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΦυτά -- Σχέσεις με το έδαφοςel
dc.titleΑπόκριση γενετικού υλικού μαρουλιού υπό συνθήκες καταπόνησης υψηλής αλατότητας προκαλούμενης από NaCl και CaCl2el
dc.titleResponse of lettuce germplasm to salinity stress induced by NaCl and CaCl2en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail
Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International