Afficher la notice abrégée

Evaluation of colored flesh potato varieties in flower pots

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel
dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.advisorΚαρκάνης, Ανέστηςel
dc.contributor.authorΖαχαράκης, Νεκτάριος Ε.el
dc.creatorΖαχαράκης, Νεκτάριος Ε.el
dc.date.accessioned2023-03-14T08:16:14Z
dc.date.available2023-03-14T08:16:14Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26885
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81536
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠατάτεςel
dc.subject.otherΠατάτα -- καλλιέργειαel
dc.titleΑξιολόγηση ποικιλιών πατάτας με έγχρωμη σάρκα σε καλλιέργεια σε φυτοδοχείαel
dc.titleEvaluation of colored flesh potato varieties in flower potsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International