Zur Kurzanzeige

Evaluation of colored flesh potato varieties in flower pots

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel
dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.advisorΚαρκάνης, Ανέστηςel
dc.contributor.authorΖαχαράκης, Νεκτάριος Ε.el
dc.creatorΖαχαράκης, Νεκτάριος Ε.el
dc.date.accessioned2023-03-14T08:16:14Z
dc.date.available2023-03-14T08:16:14Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26885
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81536
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠατάτεςel
dc.subject.otherΠατάτα -- καλλιέργειαel
dc.titleΑξιολόγηση ποικιλιών πατάτας με έγχρωμη σάρκα σε καλλιέργεια σε φυτοδοχείαel
dc.titleEvaluation of colored flesh potato varieties in flower potsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International