Show simple item record

The effect of salinity and nitrogen fertilization on the quality and chemical composition of basil cultivars (Ocimum basilicum L.)

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαοςel
dc.contributor.advisorΠαυλή, Ουρανίαel
dc.contributor.authorΠαπαδόπουλος, Κυριάκος Σ.el
dc.creatorΠαπαδόπουλος, Κυριάκος Σ.el
dc.date.accessioned2023-03-13T11:29:49Z
dc.date.available2023-03-13T11:29:49Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26903
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81507
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά φυτά -- Ανάπτυξηel
dc.subject.otherΑρωματικά φυτά -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΛίπανσηel
dc.titleΕπίδραση της αλατότητας και της αζωτούχου λίπανσης στην απόδοση και χημική σύσταση ποικιλιών βασιλικού (Ocimum basilicum L.)el
dc.titleThe effect of salinity and nitrogen fertilization on the quality and chemical composition of basil cultivars (Ocimum basilicum L.)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International