Zur Kurzanzeige

The effect of salinity and nitrogen fertilization on the quality and chemical composition of basil cultivars (Ocimum basilicum L.)

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαοςel
dc.contributor.advisorΠαυλή, Ουρανίαel
dc.contributor.authorΠαπαδόπουλος, Κυριάκος Σ.el
dc.creatorΠαπαδόπουλος, Κυριάκος Σ.el
dc.date.accessioned2023-03-13T11:29:49Z
dc.date.available2023-03-13T11:29:49Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26903
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81507
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά φυτά -- Ανάπτυξηel
dc.subject.otherΑρωματικά φυτά -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΛίπανσηel
dc.titleΕπίδραση της αλατότητας και της αζωτούχου λίπανσης στην απόδοση και χημική σύσταση ποικιλιών βασιλικού (Ocimum basilicum L.)el
dc.titleThe effect of salinity and nitrogen fertilization on the quality and chemical composition of basil cultivars (Ocimum basilicum L.)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International