Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.contributor.advisorΒεσκούκης, Αριστείδηςel
dc.contributor.advisorΧαλαμπαλάκη, Μαρίαel
dc.contributor.authorΦορτομάρη, Τρυφωνία Ν.el
dc.creatorΦορτομάρη, Τρυφωνία Ν.el
dc.date.accessioned2023-03-07T11:58:07Z
dc.date.available2023-03-07T11:58:07Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26720
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81374
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜέλι -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΜέλι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΕκτίμηση της επίδρασης δειγμάτων μελιού σε βιοδείκτες οξειδοαναγωγικής κατάστασης μακροφάγων κυττάρων ποντικούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International