Mostra i principali dati dell'item

The effects of food colorings on the health and disease of school children

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.authorΜάγγου, Σεραφεία Α.el
dc.creatorΜάγγου, Σεραφεία Α.el
dc.date.accessioned2023-02-15T08:42:48Z
dc.date.available2023-02-15T08:42:48Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26500
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81142
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.37498
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠαιδιά -- Διατροφήel
dc.subject.otherΤροφή -- Πρόσθεταel
dc.subject.otherΧρωστική ουσία στα τρόφιμαel
dc.titleΟι επιδράσεις των χρωστικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα στην υγεία και στη νόσο των παιδιών σχολικής ηλικίαςel
dc.titleThe effects of food colorings on the health and disease of school childrenen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛιάκος, Παναγιώτηςel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Files in questo item

Thumbnail
Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International